10/27/2010

Mâinile scriu, dar eu dorm

            Şi dacă mi-ar plăcea să fac dragoste pe plajă? Dacă m-ai fi obişnuit cu astfel de momente?
Zic asta pentru că fiecare 10 minute – faimoasele 10 minute de plăcere -  ţi le-am dedicat ţie. Puteam avea pe oricine, dar te-am ales pe tine. Dragostea nu e o competiţie. Dar în acelaşi timp ... eşti sigur de asta? Pentru că eu nu mai sunt sigură nici măcar de degetele mele care tastează butoanele tastaturii.
Ştiu doar că nu mai vreau să mă văd mâine fricoasă şi speriată. Vreau doar să fac ce e mai bine pentru mine. Şi probabil, şi pentru tine.
Vreau înapoi cele 10 minute de plăcere. De-aş putea să le iau înapoi, aş face-o. Dar ţi le-am dat ţie. Îmi pare rău pentru asta.
Unde mi-e plaja?
Unde sunt eu?
Mai vreau să ştiu: unde eşti tu? Nu. Sunt sigur(ă) că nu mai vreau nimic de la tine. Nu pentru că mă faci să sufăr, pentru că deja asta începe să fie un sentiment plăcut şi dezarmant – dar după cum spuneam, plăcut.Pur şi simplu renunţ.
Ştii că te-am visat? E curios cât de aproape te simţeam. Adică, aproape fizic. Nu mai mult; nu am trecut la faza de metafizic, pentru că nu suntem destul de axaţi pe ceva, ca să trecem anumite graniţe. Te-am văzut ieşind din maşină. Erai  mai slab decât te ştiam. Mă gândeam că poate şi tu suferi cumva. Dar apoi repede m-am lepădat de gândul ăsta. E curios cum te văd eu, aşa... Prin vise. M-ai luat prin surprindere cu apariţia ta. Nu te prea aşteptam. Ai venit să-mi ceri smântână. Eu ţi-am dat jos pantalonii. După care ţi-am zis că nu vreau să te văd aşa şi te-am trimis acasă. Ştiu, ştiu... Sunt o fată amuzantă. Chiar şi în vis.
Oricum, ştii că urăsc diminutivele? Ţi-am mai spus asta. Urăsc „mămica”, „păpat”, „bănişori”, „suculeţ” ...  Încerc să ignor persoanele care îmi vorbesc în halu' ăsta. Să le spun că nu îmi place s-o facă. Oare mai vorbesc coerent?
Apropo, ţi-am zis că am avut o fantezie cu doi gay? Mi-a plăcut atât de mult, încât m-am gândit să ţi-l spun şi ţie. Erau prea pasionali pentru a-i descrie în cuvinte. Transpiraţie, salivă şi mâini peste tot. Cred că e destul de frumos. Ştiu că am auzit mai multe şoapte tăiate rapid şi ascunse de urechile mele; mai adânci decât cele dintr-un porno normal. Dar cine ar vrea una ca asta? Eu vreau doar să fiu un băiat excitat. Ştiai asta? Că dacă eram băiat, eram gay? Vezi cât de mult îmi plac băieţii? Vezi? Vreau să fiu un băiat. Ţi-aş arăta exact cât de mult (nu) te iubesc, prin metodele mele. Ţi-aş arăta. Ţi-aş arăta...
Dar până la urmă, tot eu şi mâna mea ajungem să ne înţelegem cel mai bine. Nu mi-e dor de tine. Nu atât de mult încât să nu suport.
             Oare mai vorbesc coerent? Cred că e timpul să dorm. Aşa că, noapte bună. Dar de fapt, cred că acum o să mă trezesc.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu